Приложения

ДЪРЖАВНА АДМИНИСТРАЦИЯ
1. Лични карти
Нуждата от силно защитени лични карти нараства непрекъснато. Matica Technologies предлага разнообразно продуктово портфолио, отговарящо на нуждите на институциите, които издaват лични карти, независимо дали става дума за децентрализирано или централизирано издаване.
Решенията за лазерно гравиране могат да варират: от самостоятелно лазерно гравиране до конфигуриране на цветна лазерна персонализация.

2. Шофьорски книжки
Matica Technologies предлага широка гама от системи, с които могат да бъдат издавани шофьорски книжки: от решения за децентрализирано издаване на карти до мощно централизирано производство, защитен директен или ретрансферен печат, персонализация и лазерно гравиране.

ЗДРАВЕН СЕКТОР / ЗАСТРАХОВАНЕ
1. Здравноосигурителни карти
Matica Technologies предлага широка гама от решения за персонализация на здравноосигурителни карти – печат, кодиране, ембос, пликоване.

2. Пациентски ID карти
ID картите на пациентите в една болница гарантират по-голяма сигурност. Освен лична, буквено-цифрова информация, върху картата могат да се отпечатват изображения, както и да се кодира персонална инфорация в чип. Печатът и кодирането на такива карти е лесно и бързо с принтерите на Matica Technologies.
3. ID карти на медицински персонал, административен персонал и посетители в здравни заведения
Медицински служител, служител на администрацията или посетител? С ID картите лесно можете да разпознаете кой стои срещу вас. Системите на Matica Technologies гарантират лесно и бързо издаване на различни видове баджове.
4. Застрахователни карти
Данните на застрахованото лице могат да бъдат отпечатани и / или съхранени в чип. Matica Technologies предлага подходящо оборудване за клиентски бюра и здравноосигурителни компании, които да издават и пликоват персонализирани карти.

ФИНАНСОВ СЕКТОР
1. Кредитни и дебитни карти
Matica Technologies предлагат богат избор от решения за персонализиране на кредитни и дебитни карти: от издаване на единични бройки до централизирани производства, комбинирани с пликоване на карти.

2. Предплатени карти
Matica Technologies предлага решения, свързани с производството на предплатени карти, които отговарят на различни спецификации и изисквания: от малки настолни принтери, които могат да се използват в търговските обекти, до системи с висок капацитет и възможност за пликоване за големи производствени обеми.
КЛИЕНТСКА ЛОЯЛНОСТ
1. Карти за лоялни клиенти
С картовите системи на Matica можете да печатате клиентски карти на място в търговските обекти или да ги произвеждате централизирано в големи количества. Може да печатате баркод за идентификация на картодържателя или да съхранявате персонална информация в чип.
2. Гифт карти
Производството на гифт карти е лесно с принтерите на Matica Technologies: печатате върху празни карти или персонализирате предварително отпечатани карти, с или без енкодери.
КОРПОРАТИВЕН СЕКТОР
1. Контрол на достъп
Картите за контрол на достъп в корпоративната среда придобиват все по-голямо значение и се считат за част от мерките за сигурност в дадена организация. Matica Technologies предлага богат избор от картови принтери, които са подходящи за персонализация на ID карти за контрол на достъп и които могат само в един единствен производствен цикъл да печатат, кодират и ламинират.

2. ID карти на служители
Голяма част от компаниите, особено тези с голям брой служители, предпочитат да могат да ги идентифицират лесно, с помощта на персонални ID карти. ID картата може да е просто бадж с печатна персонализация или мултифункционална карта с електронна персонализация.
3. Идентификация на посетители
Кой е служител и кой посетител във Вашата компания и има ли право да се намира на територията на Вашата организация? Една обикновена ID карта може да даде отговор на този въпрос. Със системите на Matica Technologies можете много лесно и бързо, веднага и на място, да издавате ID карти на посетители.

ЗАБАВЛЕНИЯ / КЛУБОВЕ / ХОТЕЛИ
1. Членски карти
Зарадвайте Вашите редовни клиенти с добре изглеждащи членски карти, които можете да отпечатате и кодирате на момента.

2. Хотелски карти
Накарайте Вашите гости да се чувстват още по-специални, като им предоставите персонализирана карта, с която да отварят стаята си, да им дава достъп до фитнеса, сауната и други удобства. С принтерите на Matica Technologies имате много възможности за персонализация на хотелски карти.

СЕКТОР ОБРАЗОВАНИЕ
1. Ученически ID карти
Необходимостта от по-голяма сигурност в училищата нараства все повече. Издаването на ID карти за учениците е бърз и лесен процес. С принтерите на Matica Technologies можете да печатате карти веднага, на място.
2. Студентски ID карти
Студентските ID карти могат да имат много приложения. С принтерите на Matica Technologies можете да печатате, персонализирате и кодирате карти на момента.

Responsive Menu Clicked Image